12
Jun
09

Reward

Walaupun baru berusia hampir 4 bulan, www.pingganlama.wordpress.com akan melalui sedikit perubahan bakal tidak lama lagi.Ini semua kerana sokongan dari pelanggan-pelanggan www.pingganlama.wordpress.com yang telah menyokong kami sejak dari awal penubuhan.Walaupun lebih kepada hobi ‘oriented’,namun bagi kami amat berbesar hati untuk memberi reward kepada pelanggan pelanggan kami. Pihak kami akan email/sms/telefon kepada pelanggan pelanggan yang layak dalam masa seminggu dari sekarang.

Berikut adalah detail reward:-

Penginapan percuma 2 hari 1 malam di hotel 4 bintang di 8 buah hotel sekitar Port Dickson,Negeri Sembilan atau cuma bayar 50% untuk penginapan 3 hari 2 malam.

 

Terima Kasih

Mohamad Nassir Shamsudin

notes: saya terpaksa extend seminggu atau lebih untuk update reward atas faktor kesihatan yang tak mengizinkan sekarang

Advertisements

5 Responses to “Reward”


  1. June 12, 2009 at 9:55 am

    salam encik nasir..tak jadi pelanggan tak leh lah dpt reward ni..??

  2. June 12, 2009 at 12:42 pm

    wow!! ada reward..hehe..kalau demam boleh baik nie.. 🙂

  3. June 13, 2009 at 3:13 am

    salam cik nasir..saya dah booked pinggan dan piring…entry bulan mac ..insyallah nanti ambil anak kat ktt di bbst bolehlah singgah kat sini..

    nak dpt reward punya pasal…winkkkkk

  4. June 13, 2009 at 12:57 pm

    encik nasir..teko tarak…bunga kangkung ada kat area pasar pudu tu..ada 5 kedai kat situ…akak cari jugak bunga lain..
    memang tak ada stok…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: